Je kunt De Groene Cup bestellen bij Cute Cotton. Cute Cotton is een webwinkel gespecialiseerd in duurzame producten rondom menstruatie en borstvoeding. Op de website vind je ook veel informatie en advies over het gebruik en de aanschaf van herbruikbare menstruatiecups.

Ook wordt De Groene Cup in Nederland en België verkocht via Webvrouw.nl. Je vindt De Groene Cup zowel in de webshop als bij bol.com. Daarnaast kun je De Groene Cup kopen in de volgende winkels en webshops:

Menstrualcups.eu, een online webshop, die zich vooral richt op de Duitse markt.

Drogisterij.net, al jarenlang de betrouwbare en voordelige Online Drogist voor Nederland en België.

Menstruatiecups.nl, webshop voor duurzame menstruatiecups en andere alternatieve menstruatieproducten. Aanbieder van o.a. het De Groene Cup vriendinnenpakket en Het Groene Cup helemaal klaar pakket.

Drogisterij Mevrouw Ooievaar, Gelderstraat 44 in Hilvarenbeek - Hoge kwaliteit natuurlijke & anti allergene drogisterij artikelen, gespecialiseerd in vrouwelijke cyclus-artikelen

Drogisterij de Gier, winkel aan het Rosmolenplein 4 in Tilburg en webshop. In de winkel kun je ook terecht voor persoonlijk en goed advies over menstruatiecups en andere alternatieve menstruatieproducten.

Ekoplaza Texel, winkel Hogerstraat 15 Den Burg. Ekoplaza Texel wil dat iedereen kan genieten van een gezonde, biologische leefstijl. Daarom bieden we goede producten voor een eerlijke prijs.

Wil je zelf De Groene Cup gaan verkopen in je webshop of winkel kijk dan op de pagina wederverkopers of neem direct contact met ons op.